Novogodišnja čestitka

U povodu Nove godine premijer Tuzlanskog kantona Denijal Tulumović upućuje građanima javnu čestitku:

„Na kraju smo 2020. godine. Godine koju je svakako obilježila pandemija korona virusa, koja je potresla čitav svijet, svaku granu privrede i gotovo svaki aspekt naših života. Učinili smo značajne napore kako bi minimizirali utjecaj krize koju je pandemija izazvala i smatram da smo na tom planu bili prilično uspješni.

Novogodisnja cestitkaI 2021. godina donosi nam nove izazove. Neki od njih samo su nastavak krize iz tekuće godine, ali očekujem da uđemo u fazu stabilizacije, a ubrzo i progresivnog oporavka.

Vjerujem da zajedno, podrškom progresivnim idejama, našim odgovornim odnosom prema poslu i međusobnim uvažavanjem, možemo odgovoriti tim izazovima.

U narednoj godini očekujem da svi naši sugrađani, kako oni koji žive ovdje, u Tuzlanskom kantonu, tako i oni koji žive ili borave na privremenom radu u zemljama zapadne Europe, uložimo zajedničke napore i sinergijski, realizacijom zajedničkih projekata, doprinesemo napretku i razvoju Tuzlanskog kantona i Bosne i Hercegovine u cjelini.

U tom svjetlu, nadam se da ćemo narednu godinu vidjeti kao priliku i izazov.

U to ime, svim našim građanima, bilo gdje da se oni trenutno nalaze, želim dobro zdravlje, porodičnu sreću i mnogo uspjeha u 2021.godini."

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna